Pasi Pieskä

Olen rovaniemeläinen -84 vuosimallia oleva matkailija, jonka vuoden kierto koostuu reissaamisen lisäksi kirjoittamisesta, metsästyksestä, kalastuksesta ja marjastuksesta. Töitäkin toki pitää välillä tehdä ja sesonkiluontoinen  työ taksinkuljettajana on natsannut hyvin muiden mielenkiinnon kohteideni kanssa.


Oma kosketukseni Nampaan ja jossain vaiheessa myös Nampa-Matkailuun alkoi ollessani 7-vuotias, jolloin muutimme perheeni kanssa Nampaan. Kävin silloisessa Namman koulussa neljä ensimmäistä vuotta, jonka jälkeen muutimme toiselle paikkakunnalle, mutta Nampa ei minusta kuitenkaan enää lähtenyt. Kaikki mahdolliset lomat ja vapaat vietin entisen kotikyläni seudulla, samojen kavereiden kanssa. Myöhemmällä iällä olen Nammassa asunut useaankin otteeseen ja vaikka virallisesti en siellä enää asukkaan, niin paljon tulee siellä kuitenkin aikaa vietettyä.


Omalla esimerkilläni haluan näyttää, että omat unelmat voi toteuttaa vaikka ne tuntuisivat kuinka kaukaisilta. Ole sinäkin siis oman elämäsi Nampa_Traveller ja anna palaa!